2019-09-19 07:00Pressmeddelande

Goda nyheter på Södertälje International Food Festival

null

Det blir maträtter och delikatesser från hela världen när International Food Festival gör sitt återtåg i Södertälje onsdag-lördag, 9-12 oktober. Festivalen (tidigare känd som International Street Market) har blivit tradition i Södertälje och en av höstens höjdpunkter i stadskärnan.

Bland nyheterna i år återfinns färska fish & chips från Tyskland, Rumänska rätter, Engelska prisvinnande chutneys, konserver, curds och mer.

Totalt 15 länder deltar i årets matfestival. Här kan du smaka på Frankrike, Tyskland, Polen, Holland, Grekland, Ungern, Thailand, England, Rumänien, Italien, Spanien, Sverige, Elfenbenskusten, USA och Mexiko.

Platsen för matfestivalen är som vanligt Stora Torget. Förutom de olika utställarnas tält och stugor finns gott om bord och bänkar. Evenemanget har öppet kl 10-18 på vardagarna och kl 10-17 på lördagen.

För mer info om evenemanget, håll utkik på Södertälje International Food Festivals Facebook-evenemang

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra tre fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon