2024-03-05 09:53Pressmeddelande

Gallerior och City presenterar nya söndagsaktiviteter i Södertälje

Mycket som händer på söndagar i Södertälje

"Sunday Funday" är samlingsnamnet för de nya söndagsaktiviteterna som skapas gemensamt i Södertälje under 2024 av Kringlan, Telgehuset, Lunagallerian och Södertälje City.

För att aktivera söndagarna i stadskärnan och locka fler besökare till vår stad görs nu en gemensam satsning av fastighetsägarna Stadsrum Fastigheter (Kringlan & Telgehuset) och Telge Fastigheter (Lunagallerian) tillsammans med centrumföreningen Södertälje City.

"Vi vill att Södertälje City ska vara en självklar mötesplats för hela familjen, och fokuserar på teman som barnaktiviteter, träning/hälsa, tävlingar och musik/kultur", säger Evelina Keijser, Marknadsansvarig Stadsrum Fastigheter

Första tillfälle för Sunday Funday blir 10 mars med zumba, Friskis jympa och mer med bland annat Friskis & Svettis samt Fitness24Seven som tar plats i galleriorna.

Efterföljande söndagar planeras exempelvis tävlingar för att vinna presentkort, och de söndagar som infaller under lönehelg gästas city av glada maskotfigurer som välkomnar besökare till en rolig dag på stan.

"Det är viktigt att vi har en levande stadskärna alla dagar i veckan. Vi står helhjärtat bakom denna gemensamma satsning på att stärka upp utbudet och anledningarna att besöka stadskärnan även på söndagar. Detta ska bli riktigt kul att genomföra!", säger Dikran Masso, Affärs- och Centrumutvecklare, Telge Fastigheter

Många av aktiviteterna bygger på samverkan mellan lokala aktörer.

"Vi välkomnar fler att höra av sig om man vill vara med och anordna något roligt med oss här i stadskärnan. Det är enkelt fixat och ett kul sammanhang att möta Södertäljeborna i", säger Malin Eriksson, Kund- och Eventansvarig Södertälje City

Uppdateringar och schema för Sunday Funday hittas på Södertälje Citys hemsida www.sodertaljecity.se/sunday-funday


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Malin Eriksson
Event- & Kundansvarig
Malin Eriksson

Relaterad media