2018-10-17 06:55Pressmeddelande

Fritidsgårdarna bygger upp spökhus i Södertälje Centrum

null

Södertälje Centrum och Ung Fritid bjuder in till ett spökhus på Stora Torget den 31 oktober kl. 17-20.

"Vi ville erbjuda Södertäljeborna någon aktivitet på Halloween och då kom Abdo med förslaget om en spökvandring som nu blivit ett spökhus. Det är 5 fritidsgårdar som är involverade och ansvarar för varsitt rum så det ska bli spännande att se vad de hittar på", säger Lena Raattamaa, event- och marknadskoordinator på Södertälje Centrumförening.

Spökhuset kommer byggas upp med staket som kommer bilda flera rum som besökare kommer få gå igenom, det kommer vara spöken utspritt i rummen så förbered dig på att bli skrämd. Det är fri entré.

”Ungdomarna tycker det är kul att få vara med och arrangera en sån här aktivitet och då tror jag att det kommer bli stans läskigaste spökhus för att dem är med och påverkar”, säger Abdo Khoury, fritidsledare på Rösberga Fritidsgård.

Barn under 12 år måste ha med sig vuxet sällskap in i huset.

Södertälje Centrumförening jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra tre fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon