2016-04-22 23:08Pressmeddelande

​FRANS-FEBER PÅ KRINGELFESTIVALEN!

null

FRANS-FEBER PÅ KRINGELFESTIVALEN!Ingen har nog missat låten ”If I were sorry” med Frans som ska representera Sverige i årets Eurovision Song Contest i Globen i maj. Det råder Fransfeber i hela Sverige och låten har på rekordsnabb tid streamats över 20 miljoner, passerat 3x platinanivå och placerade sig snabbt som nummer 1 på svenska Spotify-listan. Dagen efter Melodifestivalfinalen streamades låten hela nästan 680 000 gånger och har därmed slagit rekord i flest antal streams på Spotify under en dag i Sverige.

Frans var bara 7-år när han sjöng hyllningslåten ”Who’s Da Man” till Zlatan inför fotbolls-VM 2006 och låten slog ner som en bomb i Sverige. Som sjuttonåring gör Frans nu come back och tog i våras hem vinsten i årets Melodifestival. Därmed är han, med Carolas sällskap den yngsta tävlande som någonsin varit med och vunnit Melodifestivalen.

För mer information och kontakt:Lena Schulte
Centrumledare, Södertälje centrum
Mobil: 070 585 66 95
E-post:lena@sodertaljecentrum.com

Södertälje Centrumförening arbetar för ett tryggare, trivsammare, tillgängligare, bättre och finare Södertälje centrum!


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon