2023-11-10 11:03Pressmeddelande

Digitala och Fysiska Presentkort - Här är årets julklapp i Södertälje

Helen Skattberg, Akademibokhandeln, var tidig att ansluta till det digitala presentkortet. Erik Hanzon, Södertälje CityHelen Skattberg, Akademibokhandeln, var tidig att ansluta till det digitala presentkortet. Erik Hanzon, Södertälje City

Digitala presentkort är ett nytillskott till Södertäljes centrumhandel som kompletterar det populära, fysiska Södertäljekortet. Lokala presentkort är viktiga för att stärka handeln och locka nya kunder till Södertäljes butiker, restauranger och upplevelser.

Södertälje City erbjuder sedan tidigare Södertäljekortet, ett presentkort till över 80 verksamheter i stadskärnan som används som ett vanligt betalkort i butikernas kortläsare. Nu kompletteras det med en digital variant genom appen Cityplay, för att möta den allt större efterfrågan på digitala presentkort som kan användas med mobilen.

Fördelen med digitala presentkort är dels att hanteringen blir lättare för kunden som får all info direkt i mobilappen komplett med erbjudanden och info från handlarna, och dessutom blir det väldigt enkelt att beställa, till exempel för en arbetsgivare som med en knapptryckning kan ge presentkortet till en stor grupp anställda.

"Vi är jätteglada att redan ha säkrat en del stora beställningar genom våra nya digitala Cityplay-presentkort. Det gör stor skillnad för Södertäljes handlare och blir dessutom ett roligt sätt för många nya kunder att upptäcka utbudet här. Det är verkligen en win-win och nu hoppas vi att fler hänger på och gör lokala presentkort till årets julklapp i Södertälje."
– Erik Hanzon, Marknadsansvarig Södertälje City

Många verksamheter har varit snabba att ansluta sig genom Södertälje City för att vara redo inför den stora julhandeln.

De fysiska presentkorten kommer forsatt finnas kvar också då det fortfarande finns en gedigen efterfrågan på dessa.

Här köper du Digitala presentkort för Södertälje
På Södertälje Citys hemsida finns länkar för beställning samt info om hur det nya presentkortet används och var du kan betala med det.
► Gå till sodertaljecity.se/digitala-presentkort

Leverans sker över mail. Det går också att skapa tryckta gåvopapper.

Här köper du det fysiska Södertäljekortet
• Butiker: Björcks Resor och Coops Förbutik
• Automater i Kringlan och Lunagallerian
• Webbshop och företagsbeställning via sodertaljecity.se/fysiska-presentkort

Företagsbeställningar
Vi på Södertälje City hjälper gärna till med företagsbeställningar. Kontakta erik@sodertaljecity.se för personlig service.


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon