2014-05-19 15:16Pressmeddelande

Det händer i centrum i maj!

null

Lördagen den 24 maj gästas vi på Stora torget av Jeanette Carlsson och Tobias Karlsson från Let´s dance som bjuder på en latindansuppvisning. Jens Hult, Juha Mulari samt Victor och Natten uppträder med efterföljande skivsignering.

Inspireras av och delta själv i sagan om de tre bockarna Bruse i vår tappning. Sagoteater och dramalek med iplusi – Per Sörås och Mikaela Hurme. Träffa organisationen Barnkraft som berättar om sin verksamhet samt säljer och visar sin bok, spel och mjukisfigur. Var med och färglägg delar av centrum med gatukritor från Cyréus Arkitektur.

Varmt välkommen!

Södertälje Centrumförening arbetar för ett tryggare, trivsammare, tillgängligare, bättre och finare Södertälje centrum!


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon