2024-01-16 15:47Pressmeddelande

Då kommer International Food Festival tillbaka

Matmarknad med många besökareSödertälje International Food Festival

I mer än 15 år har Geraud Markets arrangerat International Food Festival. Marknaden tar med sig autentisk mat, delikatesser och kulinarisk kultur från världens alla hörn till Sverige. Senaste gången man besökte Södertälje var 2019.

Nu återvänder International Food Festival till Södertälje den 4–8 juni 2024*.

I år är marknaden större än någonsin med 20 deltagande nationer och över 30 matstånd. Här hittar du mat från hela världen, med fokus på nationalrätter.

En nyhet är också placeringen, som denna gång blir längs Södertäljes centrala gågata och därmed skapar ett trevligt vandringsstråk av matstånd mitt i centrum.

"Det känns jätteroligt att den stora matmarknaden kommer tillbaka till Södertälje. Vi vet att den är uppskattad, skapar god stämning och lockar många besökare till stan för att smaka på rätter från hela världen, vilket också gynnar våra många lokala verksamheter. Nu längtar vi efter att ses här i Södertälje under en härlig sommarsol!"
– Malin Eriksson, Event- & Kundansvarig på Södertälje City

stånd. Här hittar du mat från hela världen, med fokus på nationalrätter.

En nyhet är också placeringen, som denna gång blir längs Södertäljes centrala gågata och därmed skapar ett trevligt vandringsstråk av matstånd mitt i centrum.

*Datum har justerats från ursprungligt pressutskick då evenemanget tidigarelades med 1 dag


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Malin Eriksson
Event- & Kundansvarig
Malin Eriksson

Relaterad media