2022-08-15 12:56Pressmeddelande

Bonus-avslöjande: Linnea Henriksson till Södertäljefestivalen

Linnea Henriksson med band gör ett stopp i Södertälje och rundar av artistprogrammet för Södertäljefestivalen.

-Det är väldigt glädjande att vi kunde få till en extra akt till Södertäljefestivalen och speciellt Linnea Henriksson som genom sin fantastiska röst berör och sprider glädje. Det är precis vad vi behöver under festivalen,  säger Aljoša Lagumdžija VD Södertälje City  

Linnea Henriksson spelar på Stora Scen på fredag 26 augusti kl 20.00.

Det kompletta artistprogrammet hittas på www.sodertaljecity.se/sodertaljefestivalen/stora-scenen

Mer om artisten
Förbered er på en äkta käftsmäll till liveupplevelse – Linnea Henriksson åker på turné! I sommar ger hon sig ut med hela bandet och sina fantastiska låtar, både favoriterna vi kan utantill och nya låtar som ingen fått höra till dess.

Gåshud, glädje och en unik scennärvaro. Det är så vi känner Linnea Henriksson oavsett om hon rör oss till tårar i Så Mycket Bättre eller programleder Melodifestivalen. Under pandemin gav hon oss trösterika ”Det kommer en tid” och i sommar är den äntligen här. Med det är också Linnea tillbaka där hon själv kallar hemma – på scenen.

-”Det brända kaffet på bensinstationerna, den pirriga känslan i logen och euforin som ska skrikas ut från scenen. Jag älskar allt med turné och längtar så otroligt mycket efter att få hänga med publiken och bandet igen. Den här sommaren är fokus att komma nära, nu när så mycket handlat om precis tvärtom, och jag kommer spela på många platser jag älskar och velat tillbaka till. Senast jag var i Örebro bjöd publiken självmant upp varandra för pardans i extranumret och i Stockholm var det till och med allsång när publiken gick ut genom portarna och vidare ut i natten. I sommar skapar vi nya minnen! FATTA, va underbart!” – Linnea Henriksson


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija