2011-06-28 16:22Pressmeddelande

Årets Nyhet i Södertälje - Invigning av trampbåtar i Maren!

null

ÅRETS NYHET!

Ett levande Maren i sommar med trambåtsuthyrning.

På fredag den 1 juli är det invigning för Trambåtsuthyrning i Maren!
Kom och var med och fira! Prova på årets nyhet helt gratis denna dag från kl 13 och digga med till Swingflys härliga rytm. Vi bjuder på nått gott och kallt att dricka samt tilltugg. Passa även på att studsa i Bungy Bouncer som kommer finnas på Marenplan under hela helgen.

Bakgrunden till Trambåtarna är från vårens studenttävlingen Designnatten på Campus Telge. Högskoleingenjörstudenterna kom fram med idén att ha trampbåtar i Maren och samtidigt skapa sysselsättning för ungdomar. Nu förverkligar vi den idén tillsammans med Centrumföreningen och Telge Tillväxt.

Idén ligger också i linje med stadsbyggnadskontorets arbete med att skapa en levande stadskärna och lyfta fram vattnet i Södertälje. Telge Tillväxt jobbar för att ge Södertälje ungdomar arbete och därför så kommer ungdomar att hyra ut trampbåtarna i sommar.

Centrumföreningen äger projektet och har gjort ett fantastiskt jobb med sponsorer som har hjälpt att förverkliga detta fantastiska projekt på rekordkort tid.

Vi välkomnar även Bungy Bouncer som kommer att finnas här under hela helgen och eventuellt under hela sommaren så passa på att studsa och har riktigt kul med vännerna eller barnen!

PROGRAM

12:00 -  Invigning - Boel Godner, kommunstyrelsens ordförande och studenter från Campus Telge.

12:30 - Swingfly uppträder!

13:00 - 20:00 - DJ spelar sommarmusik och det är fritt fram för att prova trampbåtarna gratis!

 Välkomna!


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon