2019-11-20 07:00Pressmeddelande

Årets Idolvinnare uppträder i Södertälje City

null

Ett av Sveriges populäraste TV-program har engagerat och underhållit under hela hösten. Nu står det klart att vinnaren som koras i Globen också kommer gästa Södertälje mitt under julhandeln.

Både Idolvinnaren och andraplats-tagaren uppträder vid Marentrappan lördagen den 21 december kl. 13:00. Efter framträdandet får Södertäljefansen chans att träffa stjärnorna inne på Oktoberteatern där det hålls signering och finns möjlighet att köpa T-shirts och fina prylar.

"Vi håller på traditionen att välkomna idolvinnaren till Södertälje City. Det är ett uppskattat familjeevenemang som skapar trevlig stämning i hela stadskärnan. I år blir det dessutom mitt på dagen på en lördag, vilket vi tror gör det lättare för många att ta sig hit och vara med på det roliga evenemanget", säger Lena Raattamaa, Event- och marknadskoordinator på Södertälje City.

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra tre fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon