2022-03-30 05:00Pressmeddelande

Äntligen Påsk-aktiviteter i city igen

Under Påskafton, lördag 16 april, anordnas gratis barn- och familjevänliga aktiviteter klockan 11-16 på Politikertorget och i Lunagallerian.

På Politikertorget, mitt på centrums gågata, erbjuds påskpyssel, ansiktsmålning och en kartbaserad lek där man vinner godsaker. Platsen gästas även av Actic Sydpoolens maskot Pigge Pingvin som hälsar på barnen. Alla aktiviteter är kostnadsfria. 

"Vi vill att platsen ska kännas lekfull och välkomnande - och nu hoppas vi att många barnfamiljer vill komma ner och fira påsken med oss", säger Lena Raattamaa, Event & Marknadsansvarig på Södertälje City

Lunagallerian anordnar påskpyssel och bjuder på gratis popcorn och sockervadd. Den som har vägarna förbi under påskveckans vardagar kan också lämna en hälsning på Södertäljes största påskägg, ett helvitt ägg som gallerians besökare färglägger och skriver på.

”Det kommer att bli en glad och lekfull stämning i Lunagallerian under Påsk", säger Ann Mullersdorf Krogstad, projektledare kommunikation Telge Fastigheter. "Både vi och butikerna i Lunagallerian vill vara med och skapa ett härligt firande, framförallt för de yngre i Södertälje”

Alla gallerior i centrum påskpyntas av sina respektive fastighetsägare för en extra välkomnande känsla. Telge Fastigheter (Lunagallerian) och Stadsrum Fastigheter (Kringlan och Telgehuset)

För ytterligare uppdaterad info om påsken i Södertälje se sodertaljecity.se/pask


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.