2011-09-07 15:51Pressmeddelande

2 timmar fri parkering lördagar och söndagar i Södertäljes 4 centrala garage!

null

Ett stort grattis till alla Södertäljebor och besökare!

Tack vare Södertälje centrumföreningens medlemmar, fastighetsägarna: Telge fastigheter, Newsec, Hemfosa, Aberdeen samt Q-park, så har vi haft 2 timmar gratis parkering på lördagar och söndagar i de centrala garagen i Södertälje centrum. Vi kan nu åter igen glädja Södertäljeborna och besökare att samma kommer att gälla ytterligare mellan augusti 2011 till juli 2012!

Sedan september 2010 då den fria parkeringen på två timmar lördagar och söndagar började gälla så har besökare med bil till centrum ökar med mer än 40 procent!

Detta är ju fantastiskt då det gynnar Södertälje centrum med ökad omsättning samt ökat antal besökare!

Vi är oerhört stolta över att kunnat genomföra och fortsätta genomföra detta otroligt viktiga projekt och på så vis ytterligare bidra till att göra Södertäljeborna stolta över sin stad!

Ännu ett glädjande besked är att det kommer vara fri parkering 2 timmar varje dag under Julveckan!

De fyra centrala garagen är:

Kringlan (bomsystem)

Telgehuset (p-skiva)

Lunagallerian (p-skiva)

Åhlénshuset (p-skiva)

Varmt välkomna till fantastiska Södertälje!


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon