2010-09-23 14:07Pressmeddelande

2 tim fri parkering lördag och söndag

null

Det är fantastiska nyheter vi har att meddela. Vi har från och med den 25 september äntligen fått igenom 2 timmar fri parkering varje lördag och söndag i Södertälje centrum. Detta innebär fantastiska möjligheter att få tillbaka strömmen av kunder och ytterligare öka attraktionskraften i centrum och se till att fler väljer att besöka och shoppa i Södertälje samt locka besökare från närliggande kommuner.

Södertälje Centrumförening i ett samarbete med fastighetsägarna och Q-park i Södertälje centrum. Södertälje fortsätter växa sig allt starkare och dess sanna styrka som stad visar sig allt tydligare. Södertälje har otroligt mycket att erbjuda och här finns något för alla oavsett ålder, etnicitet, kön och tro.


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon