2019-06-26 13:13Nyheter

VM-Fotbollsfesten fortsätter - med gratis storbildsskärm

null

Lördag 29 Juni fortsätter fotbollsfesten på Stora Torget i Södertälje City, eftersom Sverige i måndags tog sig vidare till kvartsfinal i VM-slutspelet. Två kvartsfinalmatcher visas på storbildsskärm, och Södertäljeborna bjuds tillbaka för att heja fram Sverige, som kommer möta Tyskland. Stora Torget fylls med storbildsskärm, högtalare och sittbänkar. Inträdet är fritt.

"Vi visade åttondelsfinalen i måndags och nu när det går så bra för tjejerna är det kul att vi kan fortsätta följa dem tillsammans, och bjuda med hela Södertälje.", säger centrumchefen Aljoša Lagumdzija. "Alla är välkomna! Det är gratis att vara med och titta. Man kan passa på att beställa sin middag från våra restauranger och be att få ta med sig maten till Stora Torget också om man vill. Vi har inga bord men sittbänkar finns det gott om"

Första matchen startar kl 15:00 då Italien möter Nederländerna. Sedan spelar Sverige - Tyskland kl 18:30. 

VM-visningarna anordnas gemensamt av Södertälje kommun, Kanalåret 2019 och Södertälje City.

Följ evenemanget “Fotbolls-VM Kvartsfinal- Heja Blågult” på Facebook för att försäkra dig om att ha senaste infon www.facebook.com/events/870082060039343/


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon