2018-05-09 13:41Nyheter

Sommarkonstert med Kaliffa och Blenda 19 juli

null

Kaliffa gör ett stopp med sin sommarturnè i Södertälje för att sprida glädje med sin urbana blandning av Reggae, Dancehall och Svensk pop på Stora Torgets scen under sommarens andra och sista sommarkonstert i Södertälje Centrum. Hoffmaestro-medlemmen Kaliffa har under de senaste åren gjort stort avtryck på den svenska hiphop- och reggaescenen. Hösten 2016 släppte han albumet ”Kalibreraren” innehållandes hits som ”Spontanitet”, ”Kalibrera” och ”Kontakt” (tillsammans med Syster Sol). I juni 2017 släpptes singeln ”Helt seriöst” som toppat listorna hela sommaren och med över 17 miljoner streams på Spotify fortsätter snurra flitigt både digitalt och på radio. 

Som förakt till Kaliffa får ni se och höra den musikaliska alfahonan Blenda som låter element av jazz, afrobeat och gospel gifta sig med avant gardesound i stark, direkt och stökig modern pop. Blenda kliver upp på scenen kl.18.00


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon