2019-12-13 07:00Nyheter

Södertälje-artisten blir öppningsakt inför Idolerna

null

Det blir artistfest vid Marenplan. Södertäljes egen Tomas Kaya är nu klar som öppningsakt inför idolernas tackturné som gästar Södertälje City.

Lördagen den 21:a december kl 13 börjar konserten. Efter Tomas kommer idolvinnaren Tusse Chiza tillsammans med topp 3-finalisterna Freddie Liljegren och Dao di Ponziano. Utomhuskonserten ovanför Marentrappan är gratis att besöka och blir ett trevligt inslag för Södertäljeborna mitt i julhandeln.

Tomas Kaya var själv med i Idol 2017 och sedan dess har hans musikkarriär fortsatt med skivsläpp och spelningar, bland annat på Södertäljefestivalen.

"Vi tänkte att det skulle vara kul att lyfta upp en lokal artist som har en koppling till Idol och då är Tomas Kaya perfekt för detta tillfälle", säger Lena Raattamaa, event- och marknadskoordinator.

”Det ska bli sjukt kul att få framföra låtarna från min debut EP den 21a. Och jag ser fram emot att träffa alla fans som öst kärlek sen starten. Det blir min näst sista spelning för i år.” säger Tomas Kaya

Följ nyheterna kring evenemanget på hemsidan: sodertaljecity.se/idolvinnaren/


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon