2018-06-07 12:13Nyheter

Smarta papperskorgar med fritt Wi-Fi

null

Nu är centrums sex nya smarta papperskorgar på plats. Solcellsdriven, fyllnadsgradstyrd automatisk komprimering, säker förslutning och med askkopp och fritt Wi-Fi. 

De smarta papperskorgarna har visat sig ge en effektivare avfallshantering, lägre kostnader och en minskning av sophämtningen. Den tar fem till åtta gånger mer skräp än en traditionell skräpkorg, tack vare att den komprimerar skräpet. Komprimeringen är solcellsdriven. Papperskorgen har också en inbyggd teknik för att surfa trådlöst utan nätverkskabel. De smarta papperskorgarna kompletteras med 50 nya papperskorgar med askkoppar runt månadsskiftet juni/juli.

Här finns Södertälje Kommuns pressmeddelande att läsa: http://news.cision.com/se/sodertalje-kommun/r/smarta-papperskorgar-till-sodertalje-centrum,c2540610


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon