2018-04-09 14:14Nyheter

Sara Jervfors är årets vårtalare

null

Södertälje kommuns kostchef, tillika projektchef för projekt Matlust, är årets vårtalare. Sara Jervfors är också högaktuell som en av tre nominerade till Årets Guldstjärna, en utmärkelse som delas ut till de som genom nytänkande, mod, handlingskraft eller opinionsbildning inspirerar och skapar bättre förutsättningar för Sveriges offentliga kök. Hon har även blivit utsedd till Årets skolmåltidschef av White Guide Junior och har under många år arbetat för att förbättra den offentliga maten i Södertälje, med fokus på miljö och hållbarhet.

Sara Jervfors vårtal är en del av årets Valborgsfirande på Borgmästarudden och i Stadsparken som också innehåller tivoli, fyrverkeri och Valborgseld på vattnet.


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon