2018-03-20 12:40Nyheter

Premiär för Gina Tricot i Telgehuset

null

I helgen får Södertälje Centrum ett efterlängtat tillskott när klädkedjan Gina Tricot öppnar på nedre plan i Telgehuset. Redan på torsdagen 22 mars är det VIP-kväll 18-20, och på fredag 23 mars kl.10 slår entrèn upp för allmänheten. 

”Gina Tricot tillför Telgehuset och Södertälje centrum ett nytt eftertraktat koncept och jag är otroligt glad över att Gina Tricot nu öppnar sin butik i Telgehuset. Vi tror att de kommer passa bra in i både Telgehuset och staden.” säger Christina Engström, centrumchef för Telgehuset.

Telgehuset ställer till med fest och fortsätter fira under lördagen med bjudsnittar och bubbel och tävling med goodiebags. 


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon