2019-06-24 10:26Nyheter

Nya bandet Verkligheten ansluter till Sommarkonsert 4 juli

null

Förband till sommarkonserten med JLT den 4 juli blir Verkligheten, en duo bestående av Filip Lundgren och Edwin Ekstedt, som levererar medryckande indiepop med melodier som etsar sig fast i hjärnan.

"Verkligheten är precis i startgroparna av sin karriär, och det känns jättekul att kunna erbjuda dem en plats i Södertälje City där fler får chansen att upptäcka dem", säger Lena Raattamaa, Event- och marknadskoordinator på Södertälje City.

Verkligheten debuterade under 2018 med tre hyllade singlar som bland annat syntes på ”New Music Friday Sweden”, ”Viral Top 50 Sverige” och på Musikguiden i P3’s ”Bäst just nu”-lista. Två av Verklighetens släppta singlar har även legat på Studentradiolistan under flera veckor i samband med släppen.

Verklighetens liveband består förutom Edwin Ekstedt och Filip Lundgren av Ida-Maria Risfelt, Maja Thorén och Otto Andrén.

Verkligheten på Spotify: https://open.spotify.com/artist/5hURk3DDNXYWKJTC6sh7lt?si=XBJ1Gg0XSI6whAMEttNzTg

Sommarkonsert i Södertälje City hålls traditionsenligt på Stora Torget under 2 torsdagskvällar i juli.
Följ evenemangen på Södertälje Citys Facebook för att hålla koll på kvällen program och fler uppdateringar.


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon