2018-03-20 12:09Nyheter

Ny inredningsbutik öppnar på Nygatan 2

null

Den 23 mars öppnar en ny inredningsbutik på Nygatan två som också är namnet på butiken. Ägaren Nina Nyström som driver butiken hyr in sig hos en redan etablerad butik som heter Studio by Mee.

"Det har länge varit en tanke att det här är något jag vill hålla på med så när jag fick chansen att dela lokal med Magdalena så fanns det ingen återvändo." Säger Nina.

Öppningshelgen 23-25 mars har Nygatan Två öppet:

Fredag 12.00-20.00

Lördag 11.00-16.00

Söndag 11.00-16.00

Öppningserbjudande med 20% rabatt på allt i butiken gäller dessa dagar.

Inledningsvis har butiken öppet på helger, men målet är att småningom kunna utöka öppettiderna. Mer information och kontakt på Nygatan Tvås Facebooksida.


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon