2018-03-01 11:58Nyheter

Ny centrumchef från 1 april

null

Efter att har varit tillförordnad centrumchef på 50% sedan september 2017 tar Aljoša Lugumdzia klivet in i rollen som ordinarie centrumchef på 100% från 1 april 2018. Han lämnar därmed sitt uppdrag som chef för Södertäljebyrån för utmaningen att få arbeta mer med utvecklingen av Södertälje Centrum i den samverkansplattform Södertälje Centrumförening utgör. 

Ett stort fokus för föreningen nu är att jobba för en ren, snygg och trygg stadskärna, att göra Södertälje Centrum mer attraktivt att besöka och vistas i, och att styra mot målet att bli Årets Stadskärna.

Styrelsen fattade beslutet att erbjuda Aljoša utifrån vad visat som tillförordnad centrumchef. "Det känns jättebra med en person som har ett stort engagemang, ett driv och en modern ledarstil. Han har ett stort förtroende hos många och det är värdefullt", säger Tomas Björck, som är ordförande i Centrumföreningen.

På centrumföreningens kontor arbetar också Lena Raattamaa som event- & marknadskoordinator och Johanna Bergman som kommunikatör. Teamet ser nu fram emot att jobba tillsammans med nya och stärkta resurser!


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon