2018-04-11 15:55Nyheter

Kampanj för renare, snyggare och tryggare centrum

null

Södertälje är i dagsläget av Sveriges skräpigaste städer. Det vill vi ändra på tillsammans med dig som besökare. Vi som är verksamma i centrum har under våren tittat på hur vi kan bidra till ökad trivsel. Vi pratar värdskap, bemötande och stolthet. Vi får snart fler papperskorgar och askkoppar, och gatudammsugare och sopbilar jobbar redan febrilt. Nu behöver vi få med dig.

Du är mer än en besökare! Du är en inspiration, en gäst och en ambassadör. Du är en del av Södertälje Centrum. Du vill trivas, vara trygg och stolt – inte sant?
Tillsammans kan vi lyfta vårt gemensamma vardagsrum till ett rent, snyggt och tryggt centrum. Genom att kasta skräp i papperskorgar och fimpa i askkoppar gör vi the basics. Genom att måna om varandra och vår miljö skapar vi trivsel och trygghet. Att gå ut på stan ska vara som att komma hem, tänker vi. Hur tänker du?

Besök vårt event på Facebook och dela med dig av dina tankar


Pick up the spirit är ett samarbete mellan Södertälje Centrumförening, Telge Återvinning och Södertälje Kommun.


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon