2019-06-19 10:58Nyheter

Heja blågult! Fotbolls-VM visas gratis på Stora Torget

null

Den 24 Juni är det fotbollsfest på Stora Torget i Södertälje City. En storbildsskärm kommer finnas på plats för att visa upp de två åttondelsfinalerna i damernas fotbolls-VM. Hela Södertälje kan gemensamt heja fram svenskorna som kommer spela sin match kl 21:00* mot tvåan i grupp E.

"Vi gör precis som vi gjorde under förra årets VM", säger centrumchefen Aljoša Lagumdzija. "Vi sänder båda åttondelsmatcherna den 24 juni då Sverige spelar ena av dem och hoppas på mycket folk och härlig stämning och förstås en mäktig vinst!"

Visningen anordnas av Södertälje kommun, Kanalåret 2019 och Södertälje City som tillsammans bjuder in till familjefest när de två åttondelsfinalerna 24 juni avgörs.

Först ut blir USA mot tvåan från grupp B kl.18.00, och sedan spelar Sverige mot tvåan från grupp E kl 21:00*. Det kommer att finnas bänkar uppställda framför skärmen och det är helt gratis att vara med och titta.

"Efter förra årets folkfest vill vi skapa en möjlighet för Södertäljebor att ta del av fotbollsmatcherna som spelas och följa damernas framgångar. VM engagerar och berör alla, inte bara fotbollsintresserade. Det är så kul att se den glädje och gemenskap som uppstår - och vi vill erbjuda alla i Södertälje att vara en del av den nu när det går så bra för vårt landslag. Vi hoppas att besökarna stannar kvar mellan matcherna och passar på att äta och dricka gott på våra restauranger och caféer", säger Aljoša Lagumdžija, centrumchef på Södertälje City.

*Detta är i dagsläget de mest troliga tiderna. Följ evenemanget “Fotbolls-VM på Stora Torget” på facebook för att försäkra dig om att ha senaste infon. www.facebook.com/events/461742511259490/ 


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon