2018-06-11 19:58Nyheter

Foodtruck-kvällar i Stadsparken

null

Södertälje City tar initiativ tillsammans med Street Soup n´stuff och Blixtservice att arrangera två kvällar med mat, musik och Marenutsikt i Stadsparken. Maten serveras ur 3-4 olika Foodtrucks, bord och bänkar finns för din bekvämlighet, närheten till vattnet och grönskan från parken för din njutning, och de olika foodtrucksen för din matupplevelse!

Aljoša Lagumdžija, Citychef, tror att foodtrucks med ett blandat utbud av mat ska kunna fungera som ett komplement till restaurangerna i stan.

"– Vi vill ha en en levande stad med kvällsliv och Stadsparken är en plats som vi vill att ska leva upp. Saltsjötorget exempelvis är en annan. Nu börjar vi i liten skala och provar med tre, kanske fyra bussar och sedan utvärderar vi. Förhoppningen är att det här sedan ska växa och bli något återkommande", säger han.

Företaget Blixtservice kommer att sponsra med bord och stolar och eftersom det finns en scen i parken har det varit naturligt att inleda samtal med musiker om en eventuell medverkan.

Första tillfället med foodtrucks i parken är den 28 juni, det andra den 26 september.


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon