2013-01-09 15:36Bloggpost

Uppföljningsmöte gällande rånet i Södertälje

null

Idag har Södertälje Centrumförening haft ett uppföljningsmöte med anledning av rånet i Södertälje den 4 januari tillsammans med representanter från Polisen i Södertälje och Södertälje kommun, det var väldigt intressant och givande för de medlemmar som tagit sig till Quality Hotel Park tidigt på morgonen. 

Vi vill tacka alla som närvarade vid mötet och än en gång berömma personalen i centrum för deras professionella agerande under fredagens händelser.


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon