2012-03-08 10:03Bloggpost

Exklusiv föreläsning!

null

Onsdagen den 7 mars var Södertälje Centrumförening på en väldigt intressant föreläsning med Charlotte Ohlson Bresciani, känd från TV-serien ”En andra chans” och företaget Iris Hadar AB.
  Vi fick veta mycket om vad man kan tjäna på ett professionellt bemötande av funktionsnedsatta kunder. Enkla medel för att få både fler nöjda kunder och samtidigt öka omsättningen.
  Det var en väldigt givande och rolig föreläsning och vi riktar ett stort tack till Charlotte Ohlson Bresciani och Iris Hadar AB som förgyllde vår dag!


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon